¿ VOLS QUE ET TRUQUEM ?

Si necessites ajuda ràpida, en unes hores atendrem la teva sol·licitud. Deixa el teu número i nosaltres et truquem:
Escriu el teu número:


PUNT D’ATENCIÓ AL EMPRENEDOR

T’assessorem i realitzem els tràmits telemàtics per a la constitució de la teva empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE)

gobierno

¿ PER QUÉ CONTRACTAR-NOS ?

 • Som experts

  Com a empresa tenim més de 25 anys d’experiència. Et proposem solucions en matèria comptable, fiscal, laboral i jurídic; també l’àmbit de l’administració de finques i les assegurances. Resolem les gestions de la teva empresa perquè puguis dedicar-te a l’important, el teu negoci.

 • Sabràs el que pagues

  Sabem que la clau de qualsevol negoci és la planificació de costos. L’activitat empresarial ia genera de per si incertesa en les estructures de cost, incertesa a la qual no contribuirem ja que amb Robher Assessors coneixeràs des per endavant el que pagues, sense sorpreses.

 • Et protegim

  Els treballats que realitzen els nostres consultors generen grans responsabilitats davant de tercers. Per aquest motiu, davant de qualsevol incidència, amb nosaltres, estaràs protegit.

 • Diagnòstics e Informes

  La actividad empresarial genera grandes volúmenes de información de un importante valor estratégico para ti. En Robher Asesores, elaboramos los informes económico-financieros derivados de tu actividad para que dispongas de una visión 360º de tu empresa.

 • Noves tecnologies

  En Robher Assessors creiem que és imprescindible poder treballar des de qualsevol punt nacional o internacional. Amb nosaltres qualsevol empresa i / o particular pot treballar des de qualsevol punt del món ja que comptem amb una oficina virtual. Oficina virtual de fàcil accés, completa amb tota la informació del teu expedient, útil per prendre qualsevol tipus de decisió en qualsevol moment i el més important: sense fronteres. Demana’ns informació sobre com treballar amb nosaltres a la nostra oficina virtual.

Advocats i Assessors

img

Robher Assessors és el resultat d’una carrera professional que va començar allà per l’any 1982 i que s’ha anat adaptant, com es sol dir, als temps; als canvis de cicle i el més especial de tots, al canvi generacional. Quan l’experiència d’un s’uneix al entusiasme del recent llicenciat i la barreja ens apropa a un nou llenguatge en el mon de l’assessoria d’empresa.
El client és la principal prioritat i la versatilitat dels nostres consultors la que fa possible que creixem junts. Els nostres serveis de consultoria s’estenen per tot el territori espanyol, partint de la nostra Assessoria i Advocats a Lleó, i estenent-nos cap a zones com Madrid, Sevilla, Saragossa, Valladolid i Catalunya.
L’element clau de l’empresa és l’equip. Expert i professional a l’hora de donar solucions en la trobada amb el client.
Y d’aquesta forma, et donem la benvinguda a Robher Assessors. Amb la major gratitud envers a totes les persones que creuen i segueixen creient en aquest projecte amb nosaltres.

Luis Ángel Roberto Flórez – Pablo Roberto Herrero

Robher Assessors és el resultat d’una carrera professional que va començar allà per l’any 1982 i que s’ha anat adaptant, com es sol dir, als temps; als canvis de cicle i el més especial de t…

Ultimes notícies

¿Qué se entiende por “Pitufeo”?

El pitufeo, es uno de los nombres utilizados para referirse al blanqueo de capitales. Por esa razón, es una actividad i…

Publicada el 12 de octubre de 2017
 • redes-sociales
 • redes-sociales
 • redes-sociales
 • redes-sociales

¿Una grabación sirve como prueba dentr…

Dentro del ámbito judicial, se pueden desarrollar todo tipo de casos con diferentes variantes. En este sentido, es nece…

Publicada el 12 de octubre de 2017
 • redes-sociales
 • redes-sociales
 • redes-sociales
 • redes-sociales

Videos Presentació

¿QUÈ OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS?

“Pues nada, una vez más, otro juicio ganado a la Administración. En este caso INSS, Ibermutuamur y Ayuntamiento de San Andrés.
Nunca dejéis que os pisen. Hay que denunciar cualquier abuso. Gracias Pablo Roberto Herrero de Robher Asesores por la defensa jurídica, una vez más. Chapeau.”

Ángel Manuel – Funcionario

“Sentencia ganada por Robher Asesores. No hay nada mejor que depositar la confianza en un gran profesional”

Brigitte Prieto Amor

“Lo mejor de sus servicios es la profesionalidad de todo su equipo”

Toldos Bárcena (León)